Geboren in 1987, Melbourne (Australië). ” template=”/home/clients/bce9e5b5fcb7542069f5142d89fa488a/web/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-carousel.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Dit werk ontwikkelt een systeem van schilderen waarin een ruime reeks van bewust gekozen of lukraak gevonden onderwerpen, beelden en bewegingen gesynthetiseerd worden door middel van geleidelijke of snelle totstandkomingen. Deze benadering resulteert vaak in tegenstellingen, mislukkingen of transformaties die leiden tot de ontwikkeling van een […]

Geboren in 1987, Melbourne (Australië).

Dit werk ontwikkelt een systeem van schilderen waarin een ruime reeks van bewust gekozen of lukraak gevonden onderwerpen, beelden en bewegingen gesynthetiseerd worden door middel van geleidelijke of snelle totstandkomingen. Deze benadering resulteert vaak in tegenstellingen, mislukkingen of transformaties die leiden tot de ontwikkeling van een voor de kijker ruimtelijk systeem dat uitstijgt boven genre, stijl, of intentie.
Dit schilderproces bestaat uit een reeks systemen die het onderwerp behandelen als een massa die enkel ruimtelijk georganiseerd is. Beladen iconografieën met onderwerpen gaande van barokke en koloniale decoratie tot g-star raw reclamecampagnes, worden op het beeldvlak samengebracht in een onverschillige wrijving, waarbij de continu eroderende werking erop wijst dat geen enkel onderwerp of informatief item voorkeur geniet boven een ander.

---